Τον Μάιο του 2017 το «Ελαιόλαδο του Πηλίου» συμμετείχε στην έκθεση Goυmet της Θεσσαλονίκης, όπου ο γνωστός σεφ Κώστας Παρλιάρος μαγείρεψε μερικά απίστευτα πιάτα χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο της εταιρείας μας γοητεύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.
Τον Μάιο του 2017 το «Ελαιόλαδο του Πηλίου» συμμετείχε στην έκθεση Goυmet της Θεσσαλονίκης, όπου ο γνωστός σεφ Κώστας Παρλιάρος μαγείρεψε μερικά απίστευτα πιάτα χρησιμοποιώντας το ελαιόλαδο της εταιρείας μας γοητεύοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών.