Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” άφησε μια μοναδική εντύπωση στην FoodExpo 2019.

Το υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο, που παράγεται εδώ και πολλά χρόνια στις εγκαταστάσεις της οικογένειας Βολιώτη στα Άνω Λεχώνια Πηλίου, έλαβε πολλά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες που επισκέφτηκαν την FoodExpo, τη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών στο Νοτιοανατολική Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου 2019.

Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” συμμετείχε σε αυτήν την περίφημη έκθεση μέσω του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας.

Σε έναν καλά οργανωμένο εκθεσιακό χώρο, η οικογένεια Βολιώτη παρουσίασε το ποιοτικά κορυφαίο και βραβευμένο Πηλιωρείτικο Ελαιόλαδο, προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών, οι οποίοι έθεσαν στον κ. Απόστολο Βολιώτη διάφορες ερωτήσεις σχετικά με τις μεθόδους παραγωγής του ελαιόλαδου.

«Συμμετέχουμε σε μια πολύ σημαντική διεθνή έκθεση στην Αθήνα, την έκθεση FoodExpo, όπου συμμετείχαν περισσότεροι από 1000 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, ενώ οι επισκέπτες ήταν δεκάδες χιλιάδες», δήλωσε ο διευθυντής της επιχείρησης, κ. Ο Απόστολος Βολιώτης και πρόσθεσε ότι «καταφέραμε να επισημάνουμε την αξία του Πηλιωρείτικου Ελαιόλαδου, ένα προϊόν του εύφορου εδάφους της περιοχής μας, σε μεγάλο αριθμό επισκεπτών. Έχουμε ενημερώσει τους καταναλωτές για τη διατροφική αξία του ελαιολάδου μας, τις σύγχρονες μεθόδους παραγωγής που χρησιμοποιούμε στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου μας, καθώς και για τις προσπάθειές μας να προσφέρουμε καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” έχει λάβει πολλά θετικά σχόλια από τους επισκέπτες και αισθανόμαστε πολύ τιμή για αυτό. Θα θέλαμε επίσης να εκμεταλλευτούμε αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσουμε το Εμπορικό Επιμελητήριο της Μαγνησίας που μας έδωσε την ευκαιρία να συμμετάσχουμε σε αυτήν τη σημαντική έκθεση υπό την αιγίδα του».