Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” της οικογένειας Βολιώτη θα είναι παρόν στη μεγαλύτερη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, στην έκθεση FoodExpo, η οποία πραγματοποιείται στην Αθήνα μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου 2019. Η οικογένεια Βολιώτη, με τις εγκαταστάσεις της στα Άνω Λεχώνια, είναι γνωστή για την αφοσίωσή της στην παράδοση, αλλά ταυτόχρονα για τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού στην παραγωγή του πιο δημοφιλούς και φημισμένου προϊόντος του Πηλίου, το ελαιόλαδο!

Σε αυτή τη σημαντική έκθεση θα συμμετάσχουν περισσότεροι από 1300 Έλληνες και ξένοι εκθέτες, ενώ αναμένεται να παρευρεθούν περισσότεροι από 70.000 επισκέπτες.

Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” θα βρίσκεται στην Αθήνα, υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας, για να γνωρίσει στους επισκέπτες την μαγευτική γεύση και τις πλούσιες φαρμακευτικές ιδιότητες του ελαιόλαδου, προωθώντας περαιτέρω ένα τοπικό προϊόν που κερδίζει σιγά-σιγά όλο και περισσότερη αναγνώριση.