Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετέχει στην Έκθεση Market Expo

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη συμμετείχε στην Πανελλήνια Έκθεση Αγοράς Τροφίμων & Ποτών που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας στο κοινό τα μοναδικά και κορυφαία προϊόντα της και κερδίζοντας το ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης.

Αυτή ήταν η πρώτη συμμετοχή της εταιρείας σε Έκθεση Τροφίμων και Ποτών για αυτή τη σεζόν, αλλά πολλά ακόμη έχουν προγραμματιστεί να ακολουθήσουν, ειδικά στην Ελλάδα, καθώς ο στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει και να προωθήσει το βραβευμένο και ποιοτικά κορυφαίο ελαιόλαδο που παράγεται στο Πήλιο .

Η έκθεση διοργανώθηκε από την εταιρεία Ρότα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo. Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε μαζί με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, έχοντας το δικό της εκθεσιακό περίπτερο, όπου οι εμπορικοί αντιπρόσωποι, οι επαγγελματίες, οι επιχειρηματίες και οι επισκέπτες γνώρισαν και δοκίμασαν όλους τους τύπους ελαιόλαδου που παράγονται από την εταιρεία μας.  Συγκεκριμένα απόλαυσαν το βιολογικό ελαιόλαδο, το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το αγουρέλαιο που η οικογένεια Βολιώτη παράγει εδώ και πολλά χρόνια στις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους που βρίσκονται στα Άνω Λεχώνια, χρησιμοποιώντας πιστοποιημένες μεθόδους και τεχνικές.

Ο ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης, κ. Απόστολος Βολιώτης, δήλωσε: «Έχουμε συμμετάσχει σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις στην Αθήνα, όπου συμμετείχαν πολλοί αντιπρόσωποι από επιχειρήσεις, ξενοδοχεία, εστιατόρια, αλλά και προμηθευτές από όλους τους κλάδους της εστίασης, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα την εταιρεία μας. Εκεί είχαμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε όλα τα μοναδικά προϊόντα μας γνωρίζοντας καλύτερα τους επαγγελματίες της πρωτεύουσας. Είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν περισσότερες συμμετοχές σε εκθέσεις, διότι πιστεύουμε ότι μέσω αυτών των προσπαθειών το ελαιόλαδο μας γίνεται γνωστό και εισέρχεται σε μεγαλύτερες αγορές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό ».

Για τη φετινή παραγωγή ελαιολάδου, ο κ. Βολιώτης δήλωσε: «Πρόκειται για μια ακόμα εξαιρετική χρονιά για τους πελάτες μας και είμαι βέβαιος ότι θα είναι απόλυτα ικανοποιημένοι, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο».