Το «Ελαιόλαδο του Πηλίου» παρέλαβε δύο χρυσά αστέρια σε διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης στις Βρυξέλλες.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια απέκτησε μεγάλη διεθνή διάκριση, καθώς το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της οικογενειακής επιχείρησης κέρδισε δύο Χρυσά Αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) που εδρεύει στις Βρυξέλλες, έναν κορυφαίο οργανισμό που στοχεύει στη γεύση και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης σε όλο τον κόσμο.

Τον περασμένο Απρίλιο, η εταιρεία «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε στον διαγωνισμό με το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο της, το οποίο οι κριτές δοκίμασαν και αποφάσισαν να του απονείμουν δύο χρυσά αστέρια για τη γεύση και την ποιότητά του.

Η τελετή των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Οι διοργανωτές έδωσαν το βραβείο Two Golden Stars στον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Ελαιόλαδο Πηλίου», κ. Απόστολο Βολιώτη, και τη σύζυγό του, Μαριάθη.

«Είναι μια υπέροχη στιγμή, μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μας να κερδίσει δύο χρυσά αστέρια για ανώτερη γεύση και ποιότητα από έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς» δήλωσε ο κ. Απόστολος Βολιώτης, και επίσης πρόσθεσε ότι, «αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την κορυφαία ποιότητα ελαιόλαδου που παράγουμε και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Τα διαδοχικά βραβεία που λαβαίνουμε, μαζί με το άνοιγμά μας προς τις ξένες αγορές και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν όλο και περισσότεροι καταναλωτές στα προϊόντα μας, είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας με την πάροδο των ετών.”

Η επιτυχία της εταιρείας μας σε αυτόν τον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό έχει μεγάλη σημασία και για όλη την περιφέρεια Μαγνησίας καθώς συναγωνιστήκαμε με διάφορους τύπους ελαιόλαδου από διαφορετικές χώρες, με τους κριτές να επιλέγονται από τους 16 πιο διάσημους γαστρονομικούς οργανισμούς και γνώστες τροφίμων στην Ευρώπη!