Αφήνουμε πίσω μας μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλο τον κόσμο και με πίστη στις δυνάμεις μας κοιτάζουμε το μέλλον με ελπίδα. Η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» της Οικογένειας Βολιώτη θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που και φέτος μας εμπιστευτήκατε επιλέγοντας τα δικά μας προϊόντα για τις ανάγκες της διατροφής σας.

Σε πολύ δύσκολες καταστάσεις κρατήσαμε ζωντανή την αλυσίδα της παραγωγής του ξεχωριστού ελαιόλαδου από τους ορεινούς ελαιώνες του Πηλίου, διατηρώντας κραταιή την σχέση μας με τους παραγωγούς, τους επαγγελματίες και τους καταναλωτές. Το 2020 μας έδειξε πως μέσα από την ενότητα μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ας ελπίσουμε το 2021 να είναι η χρονιά που μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες, θα ανασυνταχθούμε και θα πορευτούμε ξανά με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Η οικογένεια Βολιώτη πιστή στην παράδοση και αφουγκραζόμενη τα νέα μηνύματα των καιρών, θα είναι ενεργή για να εξυπηρετεί όλους εσάς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Στο γκρίζο της εποχής μας, ανάβουμε το φως της ελπίδας.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την στήριξή σας προς το πρόσωπό μας.
Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
Χρόνια σας Πολλά και Καλή Χρονιά.