Ελαιόλαδο & Προϊόντα Ελιάς

Βραβευμένα προϊόντα ελιάς από το 1969

Δίνοντας έμφαση στην τέλεια οργάνωση και δείχνοντας σεβασμό στον παραγωγό και τον καταναλωτή, το Πηλιορείτικο Ελαιόλαδο ξεκίνησε να παράγεται στο χωριό Άγιος Βλάσιος Πηλίου το 1969. Συνεχίζοντας την παράδοση και έχοντας αποκτήσει εμπειρία 70 χρόνων στην παραγωγή ελαιόλαδου, η οικογένεια Βολιώτη έχει λάβει πολλά βραβεία και σημαντικές διακρίσεις.

7

νεο προΪον

Αρωματικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο

Aγνό, φυσικό λάδι ελιάς που παράγεται στο διάστημα μεταξύ Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου εμπλουτισμένο με απόσταγμα λεμονιού, ρίγανης και μαύρου σκόρδου. Χαρακτηρίζονται για την περιεκτικότητά τους, την έντονη φρουτώδη γεύση τους και την θρεπτικότητά τους.

Επισκεψιμο Ελαιοτριβειο

Το ελαιόλαδο που παράγεται εδώ , είναι αφιλτράριστο, εξαιρετικής ποιότητας και υψηλής διατροφικής αξίας. Η παραγωγή του γίνεται με μηχανικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με τη διαδικασία της ψυχρής έκθλιψης, χωρίς την προσθήκη νερού, διατηρώντας έτσι αναλλοίωτα τα θρεπτικά στοιχεία του.

ανω λεχωνια, βολοσ

Με μεγάλη μας χαρά λοιπόν να σας ξεναγήσουμε στο μαγευτικό κόσμο της παραγωγής ενός εκ των πολυτιμότερων αγαθών,που έδωσε η αρχαία Ελληνίδα θεά Αθηνά στους αρχαίους Έλληνες, το γνωστό σε όλους μας ελαιόλαδο!

Κλείστε το ραντεβού σας!