Αποκτήστε το δικό σας ποιοτικό προϊόν ελαιόλαδου

Στις εγκαταστάσεις της οικογένειας Βολιώτη στα Άνω Λεχώνια λειτουργεί σύγχρονο συσκευαστήριο-τυποποιητήριο με όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τις πιστοποιήσεις. Μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε στην τυποποίηση του ελαιόλαδου και στη δημιουργία όμορφων, καλαίσθητων ξεχωριστών συσκευασιών με τις ετικέτες και τα καπάκια που εσείς επιλέγετε. Ανταλλάσσουμε μαζί σας απόψεις και ιδέες και σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο προϊόν για να το αξιοποιήσετε, όπως εσείς επιθυμείτε. Η πολύχρονη εμπειρία μας στη παραγωγή, τυποποίηση και εμπορία ελαιόλαδου, είναι το καλύτερο εχέγγυο για τη δική σας επιτυχία και την ικανοποίηση των πελατών σας.

1. Είστε παραγωγός, διαθέτετε εκτάσεις με ελαιόδενδρα και θέλετε να συσκευαστεί το ελαιόλαδό σας;

Εμείς σας προσφέρουμε τη λύση. Μας φέρνετε την ποσότητα με το ελαιόλαδο που έχετε συγκεντρώσει, και αναλαμβάνουμε την συσκευασία και τυποποιίησή του είτε σε μπουκαλάκια είτε σε τενεκεδάκια στο μέγεθος που εσείς μας προτείνετε. Παράλληλα αναλαμβάνουμε να τοποθετήσουμε τις ετικέτες και τα καπάκια και να παραλάβετε ένα προϊόν που θα έχει τυποποιηθεί και θα διαθέτει την πιστοποίηση. Θα είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα αναδεικνύει την αγάπη και το μεράκι σας.

2. Είστε επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και ευρύτερα σε οποιοδήποτε άλλο κλάδο και θέλετε να έχει τη δική σας ονομασία στο ελαιόλαδο που προσφέρετε στους πελάτες σας;

Έχετε τη δυνατότητα να προσέλθετε στις εγκαταστάσεις μας και να μας υποδείξετε τις ποσότητες ελαιόλαδου της οικογένειας Βολιώτη που θέλετε να αξιοποιήσετε. Η οικογενειακή μας επιχείρηση σας προσφέρει ένα πλήθος επιλογών στο υψηλής ποιότητας ελαιόλαδο που διαθέτουμε.

Αυτές οι ποσότητες θα συσκευαστούν και θα τυποποιηθούν σε μπουκαλάκια και στη συνέχεια θα βάλουμε την ετικέτα με την δική σας ονομασία. Έτσι θα έχετε αποκτήσει το δικό σας ελαιόλαδο που θα τους προσφέρετε στους πελάτες σας, ένα ελαιόλαδο αρωματικό, θρεπτικό και με ελκυστικό χρώμα που θα κεντρίζει τα βλέμματα των πελατών σας. Ένα ελαιόλαδο που θα έχει την υπογραφή της βραβευμένης οικογενειακής επιχείρησης Βολιώτη.

3. Αγαπάτε το ίδιο με εμάς το ελαιόλαδο και θέλετε να δραστηριοποιηθείτε στο εμπόριο;

Σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα ολοκληρωμένο προϊόν που θα κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Εσείς θα επιλέξετε ποια ποικιλία ελαιόλαδου της επιχείρησής μας, θέλετε να τυποποιηθεί, και σε πιο μέγεθος να είναι η συσκευασία, και εμείς αναλαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα, δηλαδή συσκευασία, ετικέτες, καπάκια,. Επίσης διαθέτουμε συνεργάτες που μπορούν να σας κατευθύνουν στην επιλογή των ποικιλιών που θέλετε να εμπορευτείτε. Είμαστε δίπλα στις προσπάθειές και σας προσφέρουμε τη γνώση μας στην εμπορία του πιο ξακουστού ελληνικού παραγόμενου είδους διεθνώς που είναι το ελαιόλαδο.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλείστε ένα ραντεβού και ξεκινήστε τώρα την τυποποίηση των προϊόντων σας