Η συμμετοχή του «Ελαιόλαδου Πηλίου» στη Διεθνή Έκθεση της Τεργέστης!

Η εταιρεία μας «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε στη Διεθνή Έκθεση Ελαιόλαδου της Τεργέστης στην Ιταλία, η οποία είναι το παγκόσμιο κέντρο παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου, σηματοδοτώντας, με αυτό τον τρόπο, την πρώτη προσπάθεια της εταιρείας του κ. Αποστόλου Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια να συμμετάσχει σε έκθεση στο εξωτερικό και να διαφημίσει το καλαίσθητο ελληνικό ελαιόλαδο του Πηλίου που παράγει η εταιρεία.

Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στα τέλη Φεβρουαρίου στην Τεργέστη, ένα σημαντικό ιταλικό εμπορικό λιμάνι και το κέντρο παραγωγής ελαιόλαδου στην Ιταλία, τη Μέκκα της παραγωγής ελαιόλαδου διεθνώς.

Sharing an exhibition stand with the Commercial Chamber of Magnesia, the company presented its diverse and competitive product line of extra virgin and organic green olive oil at a special corner of the stand, impressing everyone with the products’ eye-catching packaging.

Μοιραζόμενοι ένα εκθεσιακό περίπτερο με το Εμπορικό Επιμελητήριο της Μαγνησίας, η εταιρεία παρουσίασε σε μια ειδική γωνιά του περιπτέρου μια διαφορετική και ανταγωνιστική σειρά προϊόντων εξαιρετικά παρθένου και βιολογικού ελαιόλαδου, εντυπωσιάζοντας όλους με την πρωτότυπη συσκευασία των προϊόντων.

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης, κ. Απόστολος Βολιώτης, και η σύζυγός του, Μαριάνθη, χρησιμοποίησαν τις εξαιρετικά επικοινωνιακές τους δεξιότητες για να απαντήσουν ευγενικά σε όλες τις ερωτήσεις και να παράσχουν σε πολλούς παραγωγούς ελαιόλαδου, εμπόρους, επισκέπτες από την Ιταλία αλλά και από άλλες χώρες, τις απαραίτητες πληροφορίες για την εταιρεία μας και τις σύγχρονες τεχνικές παραγωγής και εμφιάλωσης που χρησιμοποιεί. Η ποιότητα και η γεύση των ελαιόλαδων της εταιρείας εντυπωσίασαν τους γνώστες των τροφίμων, ενώ πολλοί έμποροι και επισκέπτες αγόρασαν μερικά από τα προϊόντα μας. Όπως τόνισε ο κ. Βολιώτης: «Η παρουσία μας στη Διεθνή Έκθεση Ελαιόλαδου στην Τεργέστης της Ιταλίας είναι ένα ακόμα βήμα προς την ενίσχυση του ανοίγματος της εταιρείας μας στη διεθνή αγορά. Είναι η πρώτη φορά που συμμετείχαμε σε μια έκθεση στο εξωτερικό και το πέτυχαμε με τη βοήθεια του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Λάβαμε πολύ θετικά σχόλια για τα προϊόντα μας από ξένους γνώστες τροφίμων, παραγωγούς και εμπόρους, οι οποίοι έχουν δείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα μας». Ο κ. Βολιώτης πρόσθεσε επίσης ότι «η σειρά προϊόντων μας με αρωματικό ελαιόλαδο άφησε πραγματικά μια μόνιμη εντύπωση στους γνώστες των τροφίμων και σε άλλους επισκέπτες, ενώ είχαμε την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με νέες ιδέες και να αποκτήσουμε πολύτιμες εμπειρίες από την Ιταλία, τη χώρα με τη μεγαλύτερη παράδοση στην παραγωγή και τυποποίηση του ελαιόλαδου ».

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» εξάγει ήδη ικανοποιητική ποσότητα ελαιόλαδου σε διάφορες χώρες και η παρουσία του στην Τεργέστη αναμένεται να διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες της εταιρείας σε σχέση με τις διεθνείς αγορές.

Αυτή η συμμετοχή ωφέλησε επίσης τους πλούσιους καρπούς του εδάφους της Μαγνησίας, καθώς προσέφερε την ευκαιρία να διαφημιστεί στην Ευρώπη το ελαιόλαδο που παράγεται στο Πήλιο.