Διάκριση στο διεθνή διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS για το “Ελαιόλαδο Πηλίου” της οικογένειας Βολιώτη!

Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” της οικογένειας Βολιώτη κατάφερε να εξασφαλίσει σημαντική διάκριση στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS. Στο “Ελαιόλαδο Πηλίου” απονεμήθηκε το χάλκινο μετάλλιο, καθώς είχε κερδίσει τους κριτές με το χρυσό-πράσινο χρώμα του, την εξαιρετική του ποιότητα και την απίστευτη γεύση.

Για ακόμα μια χρονιά, το “Ελαιόλαδο Πηλίου” κερδίζει ένα βραβείο σε έναν διεθνή διαγωνισμό, προσθέτοντας ακόμα ένα βήμα στην ήδη επιτυχημένη πορεία του. Στην πραγματικότητα, δεδομένου ότι ήταν το μοναδικό προϊόν με διεθνείς διακρίσεις στον διαγωνισμό των Βρυξελλών, πολλοί εκπρόσωποι ξένων εταιρειών ήταν πρόθυμοι να πάρουν μια γεύση από το “Ελαιόλαδο Πηλίου” και να ζήσουν από πρώτο χέρι τη μοναδική του γεύση. Η τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της μεγάλης διεθνούς έκθεσης ποτών και τροφίμων Food Expo, η οποία πραγματοποιήθηκε μεταξύ 16 και 18 Μαρτίου στην Αθήνα. Ο διευθυντής της οικογενειακής επιχείρησης, κ. Απόστολος Βολιώτης, ήταν εκεί για να λάβει προσωπικά το βραβείο.

Ο κ. Απόστολος Βολιώτης δήλωσε: «Το βραβείο που έλαβε το “Ελαιόλαδο Πηλίου” στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό ΚΟΤΙΝΟS έρχεται ως μια εξαιρετική επιβεβαίωση της διατροφικής αξίας του ελαιόλαδου μας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό το νέο βραβείο που λάβαμε και αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους παραγωγούς που μας υποστηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Παρά το γεγονός ότι ζούμε σε δύσκολες εποχές, υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για καινοτομία και δεν θα σταματήσουμε να εξελισσόμαστε. Αντίθετα θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέες ιδέες, υποδομές και μεθόδους, προκειμένου να διατηρήσουμε τους καταναλωτές και τους φίλους μας απόλυτα ικανοποιημένους με την άριστη ποιότητα ελαιόλαδο που παράγουμε εδώ και πολλά χρόνια, χρησιμοποιώντας μόνο τα αγνά υλικά του πλούσιου εδάφους του Πηλίου. Ταυτόχρονα, θα θέλαμε επίσης να ευχαριστήσουμε το Εμπορικό Επιμελητήριο της Μαγνησίας για την πολύτιμη συμβολή του στην προώθηση της επιχειρηματικότητας μας.”