Στην καινοτομία, την αριστεία και τη νεανική επιχειρηματικότητα.

Τρία βραβεία για το “Ελαιόλαδο Πηλίου” στο διάσημο διαγωνισμό που έγινε στην Ελλάδα.

Η εταιρεία από τα Άνω Λεχώνια, το “Ελαιόλαδο Πηλίου” της οικογένειας Βολιώτη, κέρδισε τρία βραβεία υψηλής αναγνώρισης και κύρους σε εθνικό επίπεδο στο διάσημο πανελλήνιο διαγωνισμό Made in Greece, όπου μεγάλες εταιρείες της χώρας έδωσαν το παρών.

Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” έλαβε τρία βραβεία στον ίδιο αριθμό κατηγοριών στις οποίες συμμετείχε, δηλαδή καινοτόμο προϊόν, νεοσύστατη επιχειρηματικότητα και επιχειρηματική αριστεία, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

Η λαμπερή τελετή παρουσία πολλών γνωστών επιχειρηματιών πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου 2019 στον επιβλητικό χώρο του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών. Εκεί, ο ιδιοκτήτης του “Ελαιόλαδου Πηλίου” κ. Απόστολος Βολιώτης έλαβε τα τρία βραβεία από τους εκπροσώπους της οργανωτικής αρχής. Τρεις διακρίσεις σε σημαντικούς τομείς που επιβεβαιώνουν με τον πιο ξεκάθαρο και πιο εμφατικό τρόπο την αναγνώριση του “Ελαιόλαδου Πηλίου” ως του πιο ποιοτικού και ελκυστικού προϊόντος που παράγεται μέσω των καρπών της γης του Πηλίου.

Επενδύουμε στο μέλλον!

“Τα τρία βραβεία που λάβαμε για την καινοτομία, την αριστεία και τη νεανική επιχειρηματικότητα, είναι άλλη μία απόδειξη των προσπαθειών μας με την πάροδο των ετών για την παραγωγή του πιο ελληνικού και αυθεντικού προϊόντος, του ελαιόλαδου”, δήλωσε ο κ. Βολιώτης και πρόσθεσε ότι “αναμφίβολα αισθανόμαστε μεγάλη ικανοποίηση, επειδή μια τοπική εταιρεία διακρίνεται σε εθνικό επίπεδο με τη διαφήμιση των προϊόντων της. Ταυτόχρονα αυτό αποδεικνύει ότι η καρδιά της δημιουργίας και της προόδου χτυπά στην περιοχή. Οι εταιρείες της περιοχής μας όχι μόνο αντέχουν στην κρίση, αλλά έχουν επίσης ένα πλούσιο μέλλον “.
Ο κ. Βολιώτης, ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαριάνθη στην εκδήλωση, επισήμανε ότι με τη μέθοδο, την οργάνωση, τον σεβασμό της παράδοσης και τον εκσυγχρονισμό της υποδομής μας παράγουμε φαρμακευτικό και αρωματικό ελαιόλαδο, το οποίο οι καταναλωτές εμπιστεύονται εδώ και χρόνια. Το “Ελαιόλαδο Πηλίου” έχοντας αναπτύξει σχέσεις εμπιστοσύνης με πολλούς τοπικούς παραγωγούς, αναδεικνύει το περίφημο ελαιόλαδο του βουνού των Κενταύρων, προσφέροντάς το με τις σύγχρονες υποδομές του και την απαράμιλλη γεύση του που γοητεύει τους καταναλωτές. Είναι τα μυστικά της επιτυχίας που δίνουν στην εταιρεία από τα Άνω Λεχώνια συνεχείς διακρίσεις και υπέροχο μέλλον.