Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε βραβείο για την ολοκληρωμένη ανώτερη γεύση του στις Βρυξέλλες.

Δύο Χρυσά Αστέρια για το “Ελαιόλαδο Πηλίου”

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια πέτυχε μια μεγάλη διεθνή διάκριση, καθώς το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της οικογενειακής επιχείρησης έχει κερδίσει δύο Χρυσά Αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) που εδρεύει στις Βρυξέλλες, έναν κορυφαίο οργανισμό που στοχεύει στη γεύση και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε στον διαγωνισμό τον περασμένο Απρίλιο με το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδό της, το οποίο οι κριτές δοκίμασαν και αποφάσισαν να του απονείμουν δύο χρυσά αστέρια για τη γεύση και την ποιότητά του.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Οι διοργανωτές έδωσαν τα δύο βραβεία Golden Stars στον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Ελαιόλαδο Πηλίου», τον κ. Απόστολο Βολιώτη, και τη σύζυγό του, Μαριάθη.

«Είναι μια υπέροχη στιγμή και μια μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μας να κερδίσει δύο χρυσά αστέρια για την ανώτερη γεύση και ποιότητα σε έναν από τους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς» δήλωσε ο κ. Απόστολος Βολιώτης. Επίσης, πρόσθεσε ότι «αυτό το βραβείο επιβεβαιώνει την κορυφαία ποιότητα του ελαιόλαδου που παράγουμε και τη σκληρή δουλειά που έχουμε κάνει. Τα διαδοχικά βραβεία που λαμβάνουμε, μαζί με το άνοιγμα μας προς τις ξένες αγορές και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν όλο και περισσότεροι οι καταναλωτές στα προϊόντα μας, είναι το αποτέλεσμα των προσπαθειών μας με την πάροδο των ετών. “

Η επιτυχία της εταιρείας μας σε αυτόν τον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό έχει μεγάλη σημασία και για όλη την περιφέρεια Μαγνησίας καθώς συναγωνιστήκαμε με διάφορους τύπους ελαιόλαδου από διαφορετικές χώρες, με τους κριτές να επιλέγονται από τους 16 πιο διάσημους γαστρονομικούς οργανισμούς και γνώστες τροφίμων στην Ευρώπη!