Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έλαβε βραβείο για την ολοκληρωμένη ανώτερη γεύση του στις Βρυξέλλες.
Δύο Χρυσά Αστέρια για το “Ελαιόλαδο Πηλίου”
Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη από τα Άνω Λεχώνια πέτυχε μια μεγάλη διεθνή διάκριση, καθώς το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο της οικογενειακής επιχείρησης έχει κερδίσει δύο Χρυσά Αστέρια στον Διεθνή Διαγωνισμό Ανώτερης Γεύσης που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες.
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi) που εδρεύει στις Βρυξέλλες, έναν κορυφαίο οργανισμό που στοχεύει στη γεύση και την προώθηση τροφίμων και ποτών ανώτερης γεύσης σε όλο τον κόσμο.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε σε μια ειδική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στις 10 και 11 Ιουνίου στις Βρυξέλλες. Οι διοργανωτές έδωσαν τα δύο βραβεία Golden Stars στον ιδιοκτήτη της εταιρείας «Ελαιόλαδο Πηλίου», τον κ. Απόστολο Βολιώτη, και τη σύζυγό του, Μαριάθη.
Η επιτυχία της εταιρείας μας σε αυτόν τον ετήσιο διεθνή διαγωνισμό έχει μεγάλη σημασία και για όλη την περιφέρεια Μαγνησίας καθώς συναγωνιστήκαμε με διάφορους τύπους ελαιόλαδου από διαφορετικές χώρες, με τους κριτές να επιλέγονται από τους 16 πιο διάσημους γαστρονομικούς οργανισμούς και γνώστες τροφίμων στην Ευρώπη!