Το αρωματικό ελαιόλαδο Πηλίου «λάνσαρε» στην αγορά η οικογενειακή επιχείρηση Βολιώτη

Τον δρόμο της καινοτομίας, της δημιουργικότητας και της εξωστρέφειας μέσα στις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, συνεχίζει να ακολουθεί η επιχείρηση «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη αποδεικνύοντας πως παραμένει πιστή στις αξίες της ευθύνης και της συνέπειας απέναντι στο καταναλωτικό κοινό.

Αξιοποιώντας τις ευεργετικές ιδιότητες της πηλιορείτικης ελιάς η οικογενειακή επιχείρηση μέσα από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις που διαθέτει προχώρησε στην παραγωγή μιας ακόμη ποικιλίας έξτρα παρθένου ελαιόλαδου. Πρόκειται για το αρωματικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις γεύσεις, λεμονιού, μαύρου σκόρδου και ρίγανης. Διαθέτοντας την πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία η επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια Πηλίου αξιοποίησε το αγνό φυτικό λάδι της ελιάς και το εμπλούτισε με απόσταγμα λεμονιού, μαύρου σκόρδου και ρίγανης δημιουργώντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα στη γεύση και τις αισθήσεις, καθώς ξεχωρίζει για το ελκυστικό χρυσοκίτρινο χρώμα του και χαρακτηρίζεται για την περιεκτικότητά του, την έντονη φρουτώδη γεύση του και την θρεπτικότητά του.

1) Ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με απόσταγμα λεμονιού: Χρησιμοποιείται για διάφορες περιπτώσεις, όπως στις σαλάτες, στις χοιρινές μπριζόλες, στο κοτόπουλο, στο ψάρι, σε λαχανικά στον ατμό, είναι επίσης ιδανικό για κέικ.

2) Ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με απόσταγμα μαύρου σκόρδου: Χρησιμοποιείται για διάφορες περιπτώσεις, όπως στη σαλάτα, σε σάλτσες και σε πολλά μαγειρικά πιάτα.

3) Ελαιόλαδο εμπλουτισμένο με απόσταγμα ρίγανης: Χρησιμοποιείται για διάφορες περιπτώσεις, όπως στην χωριάτικη σαλάτα, πάνω από τυρί φέτα ή πάνω σε φρεσκοψημένο ψωμί με τομάτα.

Και οι τρεις ποικιλίες τυποποιούνται σε καλαίσθητες γυάλινες συσκευασίες των 250 ml και αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για τον επαγγελματία της εστίασης και τα καταστήματα ντελικατέσεν για να προσφέρουν κάτι ξεχωριστό στους πελάτες τους, αλλά και όσους θέλουν να τα προσφέρουν ως δώρο σε αγαπημένα τους πρόσωπα.

«Με πρώτη ύλη την ξεχωριστής ποιότητας και γεύσης πηλιορείτικη ελιά και με εφόδια τις γνώσεις και τις σύγχρονες υποδομές, συνεχίζουμε να καινοτομούμε καλύπτοντας τις νέες ανάγκες των καταναλωτών μας» δηλώνει ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης «Ελαιόλαδο Πηλίου» κ. Απόστολος Βολιώτης και προσθέτει πως «παρά την πανδημία βλέπουμε το μέλλον με αποφασιστικότητα και πορευόμαστε με όχημα το δημιουργικό μας πνεύμα. Η μικρομεσαία επιχειρηματικότητα μπορεί να δώσει απαντήσεις στις προκλήσεις του μέλλοντος μέσα από τη σκληρή δουλειά, το σχέδιο και τη διάθεση εξωστρέφειας. Και εμείς αυτό πράττουμε, όλοι μαζί μια ομάδα, εκσυγχρονίζοντας τις υποδομές μας, παράγοντας νέα προσόντα και διευρύνοντας το πελατολόγιό μας εντός και εκτός Ελλάδας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *