Τεράστια συμμετοχή στην έκθεση τροφίμων και ποτών!

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» της οικογένειας Βολιώτη συμμετείχε την περίοδο 18-20 Μαρτίου 2023 στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO που πραγματοποιήθηκε στον εκθεσιακό χώρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα.

Το «Ελαιόλαδο Πηλίου» έδωσε το παρών» στην έκθεση με την πρωτοβουλία ”ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ”, μέλος της οποίας είναι, έχοντας λάβει μάλιστα και αρκετές διακρίσεις.

Η οικογενειακή επιχείρηση από τα Άνω Λεχώνια Βόλου παρουσίασε τα μοναδικά προϊόντα της με διάφορες γευστικές ποικιλίες ελαιόλαδου στους χιλιάδες επισκέπτες που επισκέφτηκαν και παρακολούθησαν την έκθεση για τρεις ημέρες.

«Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας, το «Ελαιόλαδο Πηλίου» συμμετείχε ξανά στη μεγάλη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών FOOD EXPO παρουσιάζοντας τα προϊόντα του. Το περίπτερό μας ήταν στον ίδιο χώρο της πρωτοβουλίας  «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», της οποίας είμαστε μέλος» τόνισε ο υπεύθυνος της οικογενειακής επιχείρησης κ. Απόστολος Βολιώτης και πρόσθεσε ότι «Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πολλοί επισκέπτες επισκέφτηκαν το περίπτερό μας και μίλησαν μαζί μας. Τους δείξαμε τα εκθέματα και τους εξηγήσαμε για την ποιότητα των προϊόντων μας.

Επενδύουμε στην εξωστρέφεια και στην παρουσία μας σε διεθνείς εκθέσεις που αναδεικνύουν την επιχείρηση μας. Εξελισσόμαστε με σταθερά βήματα, στοχεύοντας συνεχώς στην πρόοδο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *